Team Het Olde Jagthuys


 Lianne | Eigenaresse:

Al sinds 2014 trotse eigenaar van Het Olde Jagthuys.
Begonnen met een webshop, en inmiddels uitgegroeid tot niet alleen een druk bezochte webshop maar ook een mooie fysieke winkel in de drukste winkelstraat van Barneveld-Centrum. 
Het complete plaatje maakt mijn functie ontzettend leuk, maar toch probeer ik steeds meer over te dragen aan ons fijne team zodat ik me kan bezig houden met datgene wat ik het leukste vindt; het creatieve gedeelte.
De inkoop; op zoek naar de meest unieke items, het restylen van de winkel, het uitdenken van nieuwe thema's en creatief inspelen op wat er in en om ons heen plaatsvindt. Ook de vormgeving van de winkel en de webshop is iets wat ik graag zelf doe. Kortom; een goed gevulde week, een dosis enthousiasme en heeel veel ideeen!

Uiteraard doe ik dit alles niet alleen. We hebben een ontzettend leuk team met heel veel kwaliteiten! We proberen een ieder zoveel mogelijk te benutten in zijn of haar kracht. Graag stel ik u voor aan onze toppers!


(wilt u nu ook graag deel uitmaken van dit leuke team? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@hetoldejagthuys.nl)

 


 
Florus | Eigenaar:

Als ‘de man van’ ben ik al vanaf het eerste uur bij Het Olde Jagthuys betrokken en er langzaam in mee gegroeid. Alle taken zijn al wel eens langs gekomen. Waar ik in het begin veel op markten onze kraam bemande, ben ik nu ook deels verantwoordelijk voor inkoop, verzendingen, bezorgingen, administratie en de technische hand en spandiensten. Maar ook in de winkel kunt u mij zo af en toe eens tegen komen. Alleen het inpakken van cadeautjes laat ik graag aan anderen over 😊.
Het is leuk om parttime deel uit te maken van dit team dat met elkaar u als klant centraal heeft staan. Allemaal werken we vanuit dezelfde passie voor een landelijke woon- en leefstijl. Persoonlijk heb ik nog net even wat extra binding met producten met een directe natuurlijke oorsprong. Een mooi preparaat of een mooie geweienlamp toveren al snel een glimlach op mijn gezicht en ik vertel graag de verhalen erachter. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten en u van dienst te zijn vanuit mijn ‘diverse rollen’ binnen Het Olde Jagthuys.

 

 


 
Marianne | Verkoopmedewerkster/Styliste:

Na jaren verkoopster bij diverse winkels te zijn geweest zocht ik een nieuwe uitdaging. Datgene wat ik met liefde en passie doe is een huis warm en sfeervol aankleden. Dit over te kunnen brengen aan de klant geeft mij ontzettend veel voldoening.
Zo kom ik graag bij u thuis voor advies omtrent de inrichting maar ook als u er zelf niet meer uitkomt qua styling. Samen gaan we op zoek naar de juiste balans.

U kunt mijn meedere dagen per week in onze winkel vinden. Het voordeel van advies in onze winkel is dat ik u gelijk verschillende ideeën kan laten zien en zo op die manier u een goed beeld kan geven van de situatie die u thuis ook kunt creeëren.
 
Kunt u mijn hulp gebruiken? Komt u er niet meer uit? Twijfel niet, kom langs in de winkel of maak een afspraak en wie weet zie ik u binnenkort.
Samen komen we er altijd uit en zullen we onze uiterste best doen ook uw huis een warm en sfeervol thuis te laten zijn!   

 Coby | Verkoopmedewerkster:

Mijn naam is Coby en sinds het hele begin betrokken bij deze mooi winkel.
Ik kan dus wel zeggen; medewerkster van het eerste uur:).

Wij nemen graag de tijd voor u als klant en doen niets liever dan met u mee te denken en te helpen bij al uw interieurvragen.

Ons doel? U naar huis te laten gaan met een goed en tevreden gevoel, een tas vol inspiratie en leuke items om die thuis een mooi plekje te geven.

Ik werk hier met ontzettend veel liefde en plezier en hoop u binnenkort te ontmoeten!

 


 Marieke| Medewerkster Klantenservice/Verkoopmedewerkster:

Ik ben Marieke en woon samen met mijn man Roelof in het prachtige kleine Ens. Wij zijn trotse ouders van onze Ellie en hebben een passie voor mens en dier. 

Al enige tijd werk ik met veel plezier bij Het Olde Jagthuys. Ooit kwam ik binnen als klant, nu werkzaam in de winkel als verkoopmedewerkster en achter de schermen houd ik me bezig met de Duitse website en e-mail. 

Mijn passie bij Het Olde Jagthuys ligt met name bij de producten van natuurlijk oorsprong, zoals vachten en geweien. Maar ik help u ook met veel plezier bij het uitzoeken van de juiste meubels of woonaccessoires. 

Met mijn 29 jaar ben ik een van de jongste medewerkers binnen het team, maar zeker niet minder ervaren. 

 

 

 Esther | Verkoopmedewerkster:

De jongste en de kleinste van het team, maar wel een met de leukste functie; namelijk ''Manusje van alles'':)!

Ik ben 17 jaar en studeer voor juf. Op de vrijdagavond en zaterdag ben ik altijd te vinden bij Het Olde Jagthuys. 

Sinds 2018 ben ik begonnen met dit meest unieke en fantastische bijbaantje. Elke keer zijn er weer nieuwe items en daarmee ook elke keer weer nieuwe inspiratie. 
Uiteraard inspireren we niet alleen onszelf maar proberen we juist u als klant de juiste adviezen te geven en deze inspiratie over te brengen.

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van een vensterbank of zoekt u iets leuks voor op tafel? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik help u graag met het vinden van iets moois!

Geen advies nodig maar komt u voor een cadeaubon of ander cadeautje? Ik ben regelmatig achter de kassa te vinden en p
ak het met alle liefde voor u in. Een leuke strik met wat groen. Een uniek cadeau hoort namelijk in een unieke verpakking. En die vindt u bij Het Olde Jagthuys!
 
Ruth - Verkoopmedewerker

Sinds kort mag ik deel uitmaken van het mooie team van Het Olde Jagthuys. Ik heb een passie voor landelijk en sober wonen; het straalt voor mij rust en warmte uit. Heerlijk om in zo’n inspirerende omgeving te mogen werken; de geur van amberblokjes, de altijd brandende kaarsjes en de unieke items. Graag denk ik met u mee om de items te vinden die uw huis de sfeer en warmte van thuis geven! Graag tot ziens!

 

 

 

 

 

 

© 2014 - 2022 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss