De gezichten achter ''Het Olde Jagthuys'':

Het Olde Jagthuys is opgericht in 2014 door Florus en Lianne Pellikaan, denkend vanuit de liefde voor de prachtige natuur en de bijzondere wilde dieren die daar in leven.

Dagelijks houdt Lianne zich bezig met de webwinkel en is ze altijd op zoek naar nieuwe, bijzondere en niet alledaagse artikelen voor een natuurlijke woon- en leefsfeer.
Florus is inmiddels een bekend gezicht op fairs en evenementen waar Het Olde Jagthuys aan deelneemt.

Het Olde Jagthuys werkt nauw samen met leveranciers uit binnen- en buitenland die met veel respect de dieren en natuur behandelen. Er worden dus alleen maar natuurlijke materialen gebruikt die op een eerlijke manier zijn verkregen.
Zo worden de schapenvachten vervaardigd door middel van natuurlijke looing en worden er geen zware metalen zoals chroom gebruikt.

Aangezien elk product rechtstreeks uit de natuur komt is elk product anders van kleur en formaat. Wij maken van elk product een unieke foto, zo ziet u dus altijd wat u bestelt en kunt u ook daadwerkelijk dat product in huis verwachten

''Ook al is het een snelle digitale wereld, toch vinden we persoonlijk contact en aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Een extra attentie bij je bestelling, persoonlijk advies, snelle levering en natuurlijk met zorg ingepakte cadeaus zijn dingen waarmee wij ons onderscheiden.'' 

© 2014 - 2020 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel