Opgezet wild

Opgezet wild in het interieur

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher aan de wand? Dan is opgezet wild in het interieur wellicht wat voor u! Bij Het Olde Jagthuys vindt u diverse preparaten die door de natuurlijke oorsprong allemaal uniek zijn! Zo hebben we een ruime keuze in opgezette reekoppen. Gaat uw voorkeur uit naar een roodbruine zomervacht, of liever de wintervacht met een grijsbruine kleur? Naar linkskijkend, naar rechts of juist recht vooruit? Daarnaast hebben wij ook ander opgezet wild in het assortiment, zoals edelherten, damherten, fazanten, springbokken en wilde zwijnen. Bent u op zoek naar een ander opgezet dier? Er zijn volop mogelijkheden, wij gaan graag voor u aan de slag om zo het preparaat van uw wensen te vinden!

opgezet wild

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor konijnenvachten van een prachtige kwaliteit en unieke geweilampen in verschillende uitvoeringen en maten, gemaakt van afwerpstangen die op een natuurlijk manier zijn afgeworpen.

Het opgezette wild bekijken

In onze winkel in Barneveld hebben we doorgaans meerdere preparaten op voorraad. Vanwege de unieke eigenschappen van het opgezette wild, denk hierbij aan de kleur en details, adviseren we u zeer om in de winkel te komen kijken en zo het preparaat te vinden dat bij uw wensen past. Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat het preparaat aanwezig en beschikbaar is. Van harte welkom!

De meeste preparaten kunnen per post verstuurd worden. Enkele preparaten kunnen niet via de normale post verzonden worden. U kunt deze dan afhalen in onze winkel of wij kunnen deze persoonlijk bij u thuis bezorgen! De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afleverlocatie. U kunt deze per email of telefonisch bij ons opvragen. Wij doen ons uiterste best het preparaat vervolgens zo spoedig mogelijk te leveren!

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss