Wasparfum van Wasgeluk

flesjes wasparfumHet effect van wasparfum

Het woord ‘wasparfum’ zegt het eigenlijk al; het is een parfum die u toevoegt aan de was voor een heerlijke geur. De geuren worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en etherische oliën, wat een unieke en verfijnde geurervaring biedt. Deze zachte, verfijnde geuren bevatten kleine microcapsules. Door wrijving van de stof openen deze capsules zich, waardoor u de gehele dag steeds subtiel wordt herinnerd aan de heerlijke geur. De wasparfums van Wasgeluk zijn ontworpen om de was langdurig fris te laten ruiken, ook als het al even in de kast ligt. Hierdoor hoeft u minder vaak wasparfum toe te voegen, waardoor de fles langer meegaat en u geld bespaart. Ook is de wasparfum hoog geconcentreerd, waardoor een kleine hoeveelheid al genoeg is om het wasgoed een heerlijke geur te geven.

Naast een heerlijke geurervaring, kiest u met Wasgeluk ook voor een verantwoorde en duurzame aanpak. De wasparfums worden geleverd in volledig recyclebare bio-based flessen. Zo wil Wasgeluk ook bijdragen aan een duurzamere wereld, door het verminderen van plastic afval. Ook zijn alle producten volledig veganistisch en worden er geen dierproeven uitgevoerd bij de ontwikkeling van de producten. Zo kunt u met een goed gevoel genieten van een heerlijk ruikende was. Ontdek ook hoe Wasgeluk waarde toevoegt aan uw wasroutine, of geef eens een wasparfum cadeau!

 

Ontdek de wasparfums

De wasparfum gebruikt u naast het reguliere wasmiddel, door de parfum toe te voegen in het bakje voor de wasverzachter. De wasparfum zal dan in de laatste spoelronde worden opgenomen en geeft die uitzonderlijke, unieke geur. Het is als het ware een finishing touch voor de was.

De inhoud van de flessen is maar liefst 250 milliliter en omdat 10-20 milliliter per wasbeurt al voldoende is, doet u er ook nog eens heel veel wasjes mee!

Het vinden van uw ultieme geur is natuurlijk heel persoonlijk. Met een proefsetje kunt u op uw gemak kennis maken met enkele geuren en zo uw voorkeuren ontdekken. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Barneveld om de geuren te komen ruiken. Uiteraard mag u de wasparfums ook via de website bestellen en kunnen we deze naar u verzenden.

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss