Landelijke wijntafels

Een landelijke wijntafel is een echte blikvanger in het interieur, waar u eindeloos mee kunt decoreren! Prachtig met bijvoorbeeld een grote kruiklamp of een kruik met takken. Mooi in een hoek tussen de banken of naast een kast of fauteuil; mogelijkheden genoeg! Een landelijke wijntafel vindt u bij Het Olde Jagthuys in verschillende uitvoeringen, houtsoorten en maten. Elke wijntafel is uniek!

landelijke wijntafel

Landelijke wijntafels in soorten en maten

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, maten en prijzen van de landelijke wijntafels uit ons assortiment. Kom ze bekijken in onze gezellige woonwinkel in Barneveld en zoek de mooiste uit! Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat de wijntafel aanwezig en beschikbaar is.

De landelijke wijntafels bekijken

Vanwege de unieke eigenschappen van deze landelijke wijntafels, denk hierbij aan de kleur en de houtstructuur, adviseren we u zeer om te komen kijken en zo de tafel te vinden die bij uw wensen past. We denken ook graag met u mee!

Bent u niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen en wilt u er liever een online bestellen en laten bezorgen? Ook dat kan; dan sturen we u foto’s toe van de verschillende landelijke wijntafels en kunt u zo een keuze maken!

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss