Landelijke hanglampen

Bij Het Olde Jagthuys in Barneveld vindt u een ruim assortiment hanglampen in landelijke stijl. Deze landelijke hanglampen hebben een doorleefde uitstraling en zijn er in allerlei soorten en maten. Bekijk het aanbod online of kom langs in onze winkel.

Bent u op zoek naar een wat strakkere en nettere hanglamp, of juist wat grover en uniek; een hanglamp die niemand anders heeft? Onze landelijke hanglampen zijn verkrijgbaar in diverse modellen van hout en metaal, waaronder onze kroonluchters en industriële hanglampen.

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, maten en prijzen van de landelijke hanglampen uit ons assortiment. In onze winkel, die gevestigd is in de winkelstraat van Barneveld, staan deze ook in onze stijlkamers gepresenteerd. Zo krijgt u direct een beeld van hoe een van onze landelijke hanglampen in uw interieur kan staan.
Vanwege de unieke materialen en vakmanschap van de landelijke hanglampen, denk hierbij aan de kleur en de houtstructuur, adviseren we u zeer om te komen kijken en zo de lamp te vinden die bij uw wensen past. We denken hierin ook graag met u mee!

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss