Landelijke dressoirs en sidetables in soorten en maten

landelijke sidetableEen landelijk dressoir of sidetable is een prachtig meubel om mooie, grote en persoonlijke woonaccessoires op te zetten. Een kruik met takken, een spiegel of een grote lamp; het geheel wordt zo een echte blikvanger in uw woning! Een landelijke sidetable van Het Olde Jagthuys kan in diverse ruimtes geplaatst worden; in een lange hal om zo de lengte van de wand te breken, in de gang om sleutels in de lades op te bergen, maar met een stoel er aan kan het ook als bureau functioneren. Kortom; eindeloos decoreren en nog functioneel ook!

In ons assortiment vindt u een groot aanbod landelijke sidetables en dressoirs in soorten en maten; met en zonder lades, deuren en onderplanken bijvoorbeeld. Gaat u voor strakker en gladder, of liever stoerder en grover? Kortom; keuze genoeg!

De landelijke dressoirs en sidetables bekijken

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, maten en prijzen van de landelijke dressoirs en sidetables uit ons assortiment. In onze fysieke winkel in de winkelstraat van Barneveld, staan onder andere de vele landelijke dressoirs en sidetables in stijlkamers gepresenteerd. Zo krijgt u direct een beeld van hoe het dressoir of de sidetable met decoratie bij u thuis kan komen te staan! Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat het meubel van uw voorkeur ook aanwezig en beschikbaar is.

Vanwege de unieke eigenschappen van deze landelijke dressoirs en sidetables, denk hierbij aan de kleur en houtstructuur, adviseren wij u zeer om te komen kijken en zo het meubel te vinden dat bij uw wensen past. We denken ook graag met u mee, van harte welkom!

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss