Landelijke eettafels
Landelijke eettafels met decoratie

Een mooie landelijke eettafel is vaak het middelpunt van een gezellig huis. Er gebeurt van alles aan: lekker lang tafelen met het gezin of familie en vrienden, de plek om samen spelletjes te spelen, waar geknutseld wordt of de krant gelezen met een kopje koffie of thee. Echt een plek waar geleefd wordt. Daarom is het heel belangrijk dat u een landelijke eettafel kiest die bij uw leefgewoontes past, maar zeker ook bij wat u mooi vindt.

Landelijke eettafels in soorten en maten

Gaat uw voorkeur voor een landelijke eettafel uit naar een ovaal, rond of rechthoekig blad? Strakker en netter, of grover en stoerder? Een A-poot, blokpoot of kloosterpoot? Ook is het bij een aantal modellen van onze landelijke eettafels mogelijk om de poten door onze timmerman te laten verzetten, waardoor er meer ruimte ontstaat voor meer of bredere eetkamerstoelen. Kortom, mogelijkheden genoeg!

De meeste landelijke eettafels zijn in alle maten te leveren. De standaardmaten hebben we zo veel mogelijk op voorraad in ons externe magazijn, minder gangbare maten kunnen we doorgaans voor u bestellen.

Wanneer u de eettafel persoonlijk door ons thuis laat bezorgen, zorgen wij er uiteraard voor dat deze gemonteerd wordt en netjes op zijn plek wordt gezet!

De landelijke eettafels bekijken

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, maten en prijzen van onze landelijke eettafels. De meeste van deze eettafels zijn te bezichtigen in onze fysieke winkel in Barneveld, enkele eettafels zijn alleen op bestelling. Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat de eettafel aanwezig is.

Vanwege de unieke eigenschappen van deze landelijke eettafels, denk hierbij aan de kleur en de houtstructuur, adviseren we u zeer om te komen kijken en zo de eettafel te vinden die bij uw wensen past. We denken graag met u mee welke eettafel bij uw wensen en situatie past!

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss