Landelijke keuken

Mix en match uw landelijke keuken

landelijke keukenBent u op zoek naar een landelijke keuken die functioneel is én een echte blikvanger? En ziet u het als een uitdaging om deze elementenkeuken zelf samen te stellen en af te werken tot uw droomkeuken? Upgrade dan uw keuken, tuinkamer, buitenserre of veranda met deze landelijke keuken! Het contrast tussen het rustieke hout en het granieten blad geven deze keuken een prachtige, landelijke uitstraling. De verschillende landelijke elementen zijn nauwkeurig samengesteld op basis van de meest gangbare afmetingen en lade/deurverdeling en met een hoogte van 95 centimeter heeft de keuken een ideale werkhoogte. Ook zijn de elementen stuk voor stuk aan de zijkanten afgewerkt, waardoor elke opstelling en samenstelling mogelijk is. Mix en match de elementen zo passend bij uw ruimte en behoefte, en stel uw eigen, persoonlijke keuken samen! Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere van dezelfde elementen te kiezen of juist weg te laten. Of heeft u liever alleen het spoelbakmeubel inclusief de spoelbak? Ook dat is mogelijk.
De elementen zijn inclusief de granieten bladen en het spoelbakmeubel is inclusief de granieten (verlijmde) spoelbak. Het wandrek is niet inbegrepen, maar is er los bij te verkrijgen. Er zijn 3 verschillende Cottage wandrekken, die gemaakt zijn van hetzelfde hout als de keukenelementen en dus perfect matchen!

Stijl uw landelijke keuken af met de mooiste keukenaccessoires. Elke keuken vraagt om handige tools en hoe mooi is het als dezen ook in de landelijke woonstijl passen? Bij Het Olde Jagthuys hebben we een mooie collectie keukenlinnen met onder andere keukendoeken, theedoeken en vaatdoeken, maar ook diverse linnen servetten en tafelkleden. Ook voor keukengerei en mooi glaswerk bent u bij ons aan het juiste adres.

De landelijke keuken bekijken

Kom gerust langs om de sfeer en materialen van de landelijke keuken en keukenaccessoires zelf te ervaren! De elementen kunt u in een mooie opstelling komen bezichtigen in onze gezellige winkel in het centrum van Barneveld. Uiteraard mag u de elementen en accessoires ook via de website bestellen. Echter adviseren wij wel sterk om de landelijke keuken eerst te komen bekijken, gezien de karakteristieke eigenschappen en om u zo uitgebreid mogelijk te kunnen informeren.


Aangezien de elementen niet geleverd kunnen worden met de standaard pakketdienst, komen we deze persoonlijk bij u thuis bezorgen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afleverlocatie. U kunt deze per email of telefonisch bij ons opvragen. De accessoires zijn doorgaans wel met de standaard pakketpost te versturen of af te halen in onze winkel in Barneveld.

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss