Ruim assortiment voor bed en bad

De slaapkamer en de badkamer zijn plekken om tot rust te komen, te ontspannen, op te laden en om je klaar te maken voor de nieuwe dag. Deze ruimtes moeten daarom functioneel zijn, maar zeker ook stijlvol. Bij Het Olde Jagthuys vindt u een ruim aanbod aan meubels en accessoires voor bed en bad. Van houten ledikanten en nachtkastjes, tot beddengoed en slaapkameraccessoires. Maar ook in badkamer- en toiletmeubels, landelijke badkameraccessoires en badtextiel is er genoeg te kiezen!

Het aanbod binnen bed en bad bekijken

We begrijpen dat door het grote aanbod voor bed en bad, het lastig voor u te bepalen kan zijn welke meubels en accessoires bij uw ruimte passen. U bent dan ook van harte welkom in onze winkel in Barneveld om in onze sfeerkamers het aanbod te komen bekijken, die uiteraard met liefde en aandacht zijn gestyled. Vanwege de unieke eigenschappen van de houten meubelen, denk hierbij aan de kleur en de houtstructuur, adviseren wij dit ook. Daarnaast denken wij ook graag met u mee!

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, maten en prijzen van zowel de meubels als accessoires binnen bed en bad. Uiteraard mag u de producten ook via de website bestellen en kunnen we deze veelal naar u verzenden. Wanneer grotere items niet verzonden kunnen worden via de standaard pakketdienst, kunnen we deze persoonlijk bij u thuis bezorgen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afleverlocatie. U kunt deze per email of telefonisch bij ons opvragen.

 

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss