Landelijke tv-meubels

Bij Het Olde Jagthuys in Barneveld vindt u een ruim assortiment tv-meubels in de landelijke stijl. Deze landelijke tv-meubels hebben een doorleefde uitstraling en zijn er in allerlei soorten en maten.

landelijke tv meubel

Landelijke tv-meubels in soorten en maten

Bent u op zoek naar een wat strakker en netter model, of mag het wat grover en stoerder? Een tv-meubel uit een serie meubels of juist heel uniek? Helemaal gesloten of liever ook een open gedeelte? Kortom; mogelijkheden genoeg!

De standaardmaten hebben we zoveel mogelijk op voorraad in ons externe magazijn, een aantal modellen kunnen we ook voor u op maat laten maken. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden!


De landelijke tv-meubels bekijken

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, (standaard)maten en prijzen van de landelijke tv-meubels uit ons assortiment. In onze fysieke winkel in de winkelstraat van Barneveld, staan onder andere de vele landelijke tv-meubels in stijlkamers gepresenteerd. Zo krijgt u direct een beeld van hoe het tv-meubel met decoratie bij u thuis kan komen te staan! Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat het meubel van uw voorkeur ook aanwezig en beschikbaar is.

Vanwege de unieke eigenschappen van deze landelijke tv-meubels, denk hierbij aan de kleur en houtstructuur, adviseren wij u zeer om te komen kijken en zo het meubel te vinden dat bij uw wensen past. We denken ook graag met u mee, van harte welkom!

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss