Landelijke banken en fauteuils

Landelijke banken en fauteuils in showroom

Ruim assortiment in landelijke banken en fauteuils

Bij Het Olde Jagthuys in Barneveld vindt u een ruim assortiment banken en fauteuils in de landelijke stijl. Deze landelijke banken en fauteuils zijn van hoogwaardige kwaliteit en de zorgvuldig samengestelde vullingen zorgen, ook op de lange termijn, voor de uiterste zitcomfort.
Onze zitmeubelen zijn in allerlei soorten en maten te bestellen. Bent u op zoek naar een enkele bank, een bank met eiland of een hoekbank? Vast gestoffeerd of liever een losse hoes voor een nonchalante uitstraling? Een fauteuil met of zonder oren of capitons?
Al onze modellen zijn leverbaar in diverse stofkleuren en soorten stoffen. Daarnaast kunt u ook kiezen uit diverse kleuren pootjes en het zo helemaal afstemmen op uw smaak! Het is ook mogelijk om losse kussens in diverse maten bij te bestellen en ook hockers zijn los verkrijgbaar. Kortom; mogelijkheden genoeg!

De landelijke banken en fauteuils bekijken

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, vanaf-prijzen en maten van onze landelijke banken en fauteuils. Naast de standaardmaten van de banken die wij leveren, is maatwerk ook mogelijk.
In onze winkel, die gevestigd is in de winkelstraat van Barneveld, staan de landelijke banken en fauteuils gepresenteerd in stijlkamers, zodat u naast het bekijken ook rustig kunt komen proefzitten. Want wat lekker zit is ten slotte heel persoonlijk! Wij adviseren u dan ook zeer om dit te komen ervaren. Met een kopje koffie of thee denken wij graag rustig met u mee welk zitmeubel bij uw wensen en woonsituatie past. Van harte welkom!

 

 

 

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss