Landelijke hockers

Landelijke hockers in soorten en maten

Bij een landelijke hocker denken we al snel aan de functie van een voetenbankje bij de zitbank of fauteuil, maar met een hocker kan veel meer! Met een dienblad erop kan dit meubelstuk ook als bijzettafeltje fungeren of zet hem apart om eenvoudig een extra zitplek te creëren! 
Bij Het Olde Jagthuys hebben we verschillende hockers, die in soorten en maten te bestellen zijn. De meeste modellen zijn leverbaar in diverse stofkleuren en soorten stoffen. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren pootjes en de landelijke hocker zo helemaal afstemmen op uw smaak!

Landelijke hockers bekijken en proefzitten

Op onze website vindt u een aantal van de landelijke hockers uit ons assortiment. In onze winkel, die gevestigd is in de winkelstraat van Barneveld, staan verschillende landelijke hockers gepresenteerd in stijlkamers, zodat u naast het bekijken ook rustig kunt komen proefzitten. Wij adviseren u dan ook zeer om dit te komen ervaren. Met een kopje koffie of thee denken wij graag rustig met u mee welke hocker bij uw andere zitmeubelen, wensen en woonsituatie past. Blader door onze vele stofstalenboeken en stel zo de hocker van uw wensen samen!
Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat de hocker aanwezig is. Van harte welkom!

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss