Landelijke eetkamerbanken

Landelijke eetkamerbanken in soorten en maten

landelijke eetkamerbank

Een landelijke eetkamerbank is een mooie mogelijkheid om met veel mensen aan tafel te kunnen zitten én de ruimte optimaal te benutten! De eetkamerbank kan een alternatief zijn voor eetkamerstoelen, maar ze kunnen ook gecombineerd worden door ze tegenover elkaar te plaatsen.
De landelijke eetkamerbanken van Het Olde Jagthuys zijn in diverse soorten en maten te bestellen en daarnaast leverbaar in verschillende stofkleuren en soorten stoffen. Kom rustig bladeren in een van onze vele stofstalenboeken! Ook kunt u kiezen uit diverse kleuren pootjes en de eetkamerbank zo helemaal afstemmen op uw smaak en andere zitmeubelen!

Landelijke eetkamerbanken bekijken en proefzitten

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s en maten van onze landelijke eetkamerbanken. Naast de standaardmaten die wij leveren, is maatwerk ook mogelijk. In onze winkel, die gevestigd is in de winkelstraat van Barneveld, staan de verschillende landelijke eetkamerbanken in stijlkamers gepresenteerd, zodat u naast het bekijken ook rustig kunt komen proefzitten. Want wat lekker zit is ten slotte heel persoonlijk! Wij adviseren u dan ook zeer om dit te komen ervaren. Met een kopje koffie of thee denken wij graag rustig met u mee welk zitmeubel bij uw wensen en woonsituatie past. Van harte welkom!

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss