Aura Peeperkorn bij Het Olde Jagthuys

aura peeperkorn artikelenStijlvolle collectie van Aura Peeperkorn

Sinds 2015 zijn wij trotse dealer van het merk Aura Peeperkorn. In 1996 is Aura Peeperkorn begonnen als groothandel in lampen en lampenkappen en levert ze aan woonwinkels. Intussen is de stijlvolle collectie van Aura Peeperkorn flink uitgebreid met prachtige meubelen zoals diverse soorten tafels, tv-meubels en zitmeubelen, maar ook met antiek en decoratie. Laat u inspireren door de authentieke producten met een eigen verhaal van over de hele wereld. Oude, unieke, doorleefde items die wij met liefde en aandacht persoonlijk uitzoeken. Items die dan ook niemand anders heeft, echte blikvangers voor de interieurliefhebber.

De producten van Aura Peeperkorn bekijken

Wij begrijpen dat door het ruime aanbod het lastig voor u te bepalen kan zijn welke items bij uw interieur passen. Op onze website vindt u een overzicht van diverse producten van Aura Peeperkorn die wij verkopen. U bent ook van harte welkom om in onze winkel in Barneveld onze prachtige Aura Peeperkorn producten te komen bekijken en inspiratie op te doen in de verschillende stijlkamers, die met liefde en aandacht worden ingericht. Daarnaast denken wij ook graag met u mee. Bent u op zoek naar een specifiek Aura Peeperkorn item? Laat het ons gerust weten, dan gaan we samen met u op zoek!

Uiteraard mag u de Aura Peeperkorn producten ook via de website bestellen en kunnen we deze veelal naar u verzenden. Wanneer grotere items niet verzonden kunnen worden via de standaard pakketdienst, kunnen we deze persoonlijk bij u thuis bezorgen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afleverlocatie. U kunt deze per email of telefonisch bij ons opvragen. U kunt er ook voor kiezen om de bestelde producten in onze winkel in het centrum van Barneveld op te halen.

 

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss