Landelijke fauteuils

Landelijke fauteuils in soorten en maten

landelijke fauteuil

Een fauteuil is ideaal om een extra zitplek te creëren, zonder heel veel ruimte in te nemen! In het zitgedeelte van het huis als alternatief voor een bank, of juist daarbuiten om met een lamp en tafeltje een leeshoek te vormen. Wilt u eens iets totaal anders? Onze ronde fauteuil is ook heerlijk om met twee personen op te zitten, te liggen en te hangen!

De landelijke fauteuils van Het Olde Jagthuys zijn in diverse soorten en maten te bestellen en daarnaast leverbaar in diverse stofkleuren en soorten stoffen. Ook kunt u kiezen uit diverse kleuren pootjes en de landelijke fauteuil zo helemaal afstemmen op uw smaak! Het is tevens mogelijk om losse kussens in diverse maten bij te bestellen en ook hockers zijn los verkrijgbaar. Kortom; mogelijkheden genoeg!
 

De landelijke fauteuils bekijken en proefzitten

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s en maten van onze landelijke fauteuils.
In onze winkel, die gevestigd is in de winkelstraat van Barneveld, staan de verschillende landelijke fauteuils gepresenteerd in stijlkamers, zodat u naast het bekijken ook rustig kunt komen proefzitten. Want wat lekker zit is ten slotte heel persoonlijk! Wij adviseren u dan ook zeer om dit te komen ervaren. Met een kopje koffie of thee denken wij graag rustig met u mee welk zitmeubel bij uw wensen en woonsituatie past. Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat de fauteuil aanwezig is. Van harte welkom!

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss