led kaarsenLED Kaarsen

LED kaarsen in soorten en maten

Wilt u ergens in huis graag een kaarsje branden, maar durft u het uit veiligheidsoverwegingen niet aan? Bijvoorbeeld omdat er kleine kinderen in huis zijn of omdat er brandgevoelige materialen in de buurt zijn? De prachtige LED kaarsen die we bij Het Olde Jagthuys in soorten en maten verkopen, zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Zowel qua hoe ze eruitzien, als qua hoe ze aanvoelen. Het laagje hars dat bovenop de kaars ligt, creëert een look die eruitziet als een vloeibare kaars. Het 3d-vlammetje van de LED kaars staat stil en flikkert rustig, waardoor het een realistisch kaarslichteffect geeft.

Deze LED kaarsen passen niet alleen erg goed in de landelijke en sobere stijl, maar door de strakke lijnen passen ze juist ook goed in een Scandinavische of industriële inrichting.

De LED kaars kan handmatig aan- en uitgezet worden met het knopje onderaan de kaars, maar er is ook een bijpassende afstandsbediening verkrijgbaar. Deze afstandsbediening heeft een timerfunctie en optie om de felheid van de vlam aan te passen. Een afstandsbediening kan bijvoorbeeld ideaal zijn om kaarsen op hoogte (bijvoorbeeld in een luikkandelaar aan de kast) gemakkelijk aan en uit te zetten. Let op; bij de zwarte LED kaarsen werkt de afstandsbediening niet altijd goed in verband met de infraroodstraling.

Naast de LED kaarsen voor gebruik binnenshuis, hebben we ook LED kaarsen voor buitenshuis in het assortiment. Deze kaarsen hebben niet de waxlaag zoals de indoorkaarsen hebben, zodat dit niet kan gaan smelten bij zonlicht. De outdoorkaarsen hebben een matte uitstraling en zijn water resistent.

De LED kaarsen bekijken

U bent van harte welkom in onze gezellige winkel in Barneveld om de brandende LED kaarsen te komen bekijken en de mooiste uit te zoeken! U kunt ze ook bestellen via onze website, waar u ook een overzicht vindt met foto’s, maten en prijzen van de LED kaarsen.

 

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss