Landelijke bijzettafels

Een bijzettafel is natuurlijk ideaal om een kopje koffie, boek of laptop weg te kunnen zetten, maar toch binnen handbereik te houden. Maar naast praktisch en functioneel, kan een landelijke bijzettafel ook heel stijlvol zijn!

landelijke bijzettafel

Landelijke bijzettafels in soorten en maten

In onze winkel in het centrum van Barneveld hebben we diverse modellen staan. Gaat u voor een landelijke bijzettafel geheel van hout of met een metalen onderstel? Rond, vierkant, uitklapbaar, liever met of zonder lade? Diverse tafeltjes zijn ook superleuk naast een bank of stoel, of wat dacht u van een tafeltje als nachtkastje? Kortom, keuze genoeg en nog functioneel ook!
 

De landelijke bijzettafels bekijken

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, maten en prijzen van de landelijke bijzettafels uit ons assortiment. Kom ze bekijken in onze gezellige woonwinkel in Barneveld en zoek de mooiste uit! Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat de bijzettafel aanwezig en beschikbaar is.

Vanwege de unieke eigenschappen van deze bijzettafels, denk hierbij aan de kleur en de houtstructuur, adviseren we u om te komen kijken en zo de tafel te vinden die bij uw wensen past. We denken ook graag met u mee!

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss