Fotolijstjes oud hout

Sfeervolle oud houten fotolijstjes in landelijke stijl

Breng landelijke sfeer in uw huis met onze oud houten fotolijsten! Deze lijsten zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar en voegen een rustieke touch toe aan elke ruimte in uw woning. Zoekt u een passende omlijsting voor een foto, tekening of print die een speciaal plekje mag krijgen? Met onze authentieke oud houten lijsten bent u verzekerd van een sfeervolle eyecatcher aan de wand.

Het aanbod in oud houten lijsten bekijken

Bij Het Olde Jagthuys vindt u een ruim assortiment aan oud houten fotolijsten voor elke ruimte in uw woning. Het oude hout zorgt voor een landelijke uitstraling die past bij elk seizoen, en perfect samengaat met andere accessoires in dezelfde stijl. Bovendien kom een oud houten lijst overal tot zijn recht: in de woonkamer of slaapkamer, maar ook in de badkamer of keuken als accentstuk. Ook onze spiegels met houten omlijsting zijn zeer geschikt als sfeermaker voor uw interieur.

Wilt u liever onze oud houten fotolijsten in de showroom bekijken? U bent van harte welkom om in onze winkel in Barneveld inspiratie op te komen doen in de verschillende stijlkamers. Wij denken graag met u mee!

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss