Landelijke keukenaccessoires

keukenaccessoiresDe keuken is tegenwoordig niet meer alleen de plek waar gekookt wordt. Het is vaak een centrale plek in huis waar men elkaar ontmoet of waar rustig gewerkt kan worden aan de eettafel. De keuken mag dan ook een functionele en mooie eyecatcher in het huis zijn. Bij Het Olde Jagthuys hebben we deze combinatie gevonden in een landelijke keuken, bestaande uit losse elementen. Door deze losse elementen kunt u zelf de ideale samenstelling creëren, passend bij uw wensen en de ruimte.

Maar een keuken is pas echt af met de juiste keukenaccessoires. Accessoires die niet alleen handig in gebruik zijn, maar ook mooi in het interieur passen. Bij ons vindt u een ruim assortiment keukenaccessoires. Denk hierbij aan mooi keukenlinnen zoals keukendoeken, theedoeken, vaatdoekjes of pannenlappen in diverse kleuren en dessins. Gemaakt van materiaal dat vocht goed opneemt; voor droge handen en een nette keuken! Een goed georganiseerde keuken werkt wel zo fijn en geeft ook een rustige uitstraling. Met bijvoorbeeld glazen voorraadpotten houdt u niet alleen in één oogopslag overzicht over de voorraad, maar creëert u ook harmonie in de keuken en wordt het een nog fijnere plek om te zijn!

Het aanbod landelijke keukenaccessoires bekijken

We begrijpen dat door het grote aanbod het lastig voor u te bepalen kan zijn welke keukenaccessoires bij uw ruimte passen. U bent dan ook van harte welkom in onze winkel in Barneveld om onze keukenopstelling te komen bekijken, die uiteraard ook met liefde en aandacht gestyled is met keukenaccessoires. Vanwege de unieke eigenschappen van de keukenelementen, denk hierbij aan de kleur en de houtstructuur, adviseren wij dit ook. Daarnaast denken wij ook graag met u mee!

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, maten en prijzen van zowel de keukenelementen als de accessoires. Uiteraard mag u de producten ook via de website bestellen en kunnen we deze veelal naar u verzenden. Wanneer grotere items niet verzonden kunnen worden via de standaard pakketdienst, kunnen we deze persoonlijk bij u thuis bezorgen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afleverlocatie. U kunt deze per email of telefonisch bij ons opvragen. U kunt er ook voor kiezen om de bestelde items in onze winkel in Barneveld op te halen.
 

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss