Landelijke salontafels

Bij een landelijk interieur zijn landelijke salontafels eigenlijk niet weg te denken. De plek waar de koffie en thee geserveerd wordt, waar geborreld kan worden, maar ook een plek om mooi te decoreren en die een echte blikvanger in uw interieur kan zijn.

landelijke salontafel

Landelijke salontafels in soorten en maten

De landelijke salontafels van Het Olde Jagthuys zijn er in diverse soorten en maten. Unieke salontafels die niemand anders heeft, maar ook tafels die onderdeel zijn van een serie meubelen. Salontafels met een onderblad of lade voor het opbergen van tijdschriften en dergelijke, of juist zonder wat kan zorgen voor een luchtigere uitstraling.

De standaardmaten van onze landelijke salontafels hebben we zo veel mogelijk op voorraad in ons externe magazijn, minder gangbare maten kunnen we doorgaans voor u bestellen.

De landelijke salontafels bekijken

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, maten en prijzen van diverse landelijke salontafels uit ons assortiment. De meeste van deze salontafels zijn te bezichtigen in onze fysieke winkel in Barneveld, enkele salontafels gaan alleen op bestelling. Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat de salontafel aanwezig en beschikbaar is.

Vanwege de unieke eigenschappen van deze landelijke salontafels, denk hierbij aan de kleur en de houtstructuur, adviseren we u zeer om te komen kijken en zo de tafel te vinden die bij uw wensen past. We denken graag met u mee welke landelijke salontafel bij uw wensen en situatie past!

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss