Landelijke kasten 

Ruim assortiment in landelijke kasten

Bent u op zoek naar een nieuwe landelijke kast voor in huis? Bij Het Olde Jagthuys vindt u een ruime collectie landelijke kasten voor elke ruimte! Een landelijke kast biedt de mogelijkheid om spullen zichtbaar en onzichtbaar op te bergen, maar geeft daarnaast ook sfeer aan het interieur met zijn kleur, vorm en materiaal. Onze landelijke kasten hebben een doorleefde uitstraling en zijn er in allerlei soorten en maten. Nachtkastjes, tv-meubels, sidetables en dressoirs, maar ook diverse andere kasten hebben we in ons assortiment. Kasten binnen een meubelserie, maar ook unieke kasten die niemand anders heeft!

Landelijke kasten in showroom

De landelijke kasten bekijken

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, maten en prijzen van onze landelijke kasten. De meeste van deze kasten zijn te bezichtigen in onze fysieke winkel in Barneveld, enkele kasten zijn alleen op bestelling. Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat de kast van uw voorkeur ook aanwezig en beschikbaar is.

Vanwege de unieke eigenschappen van deze landelijke kasten, denk hierbij aan de kleur en houtstructuur, adviseren wij u zeer om te komen kijken en zo de kast te vinden die bij uw wensen past. We denken ook graag met u mee, van harte welkom!

Uiteraard mag u uw landelijke kast ook via de website bestellen. Aangezien deze landelijke kasten niet geleverd kunnen worden met de standaard pakketdienst, komen we deze persoonlijk bij u thuis bezorgen! De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afleverlocatie. U kunt deze per email of telefonisch bij ons opvragen. Wij doen ons uiterste best de kast vervolgens zo spoedig mogelijk te leveren!

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss