Landelijke woonaccessoires

De functie van landelijke woonaccessoires

Maak uw huis persoonlijk en uniek met landelijke woonaccessoires! Onze landelijke woonaccessoires kunnen functioneel zijn in het gebruik, maar hebben zeker ook een decoratieve functie. Ze benadrukken de (landelijke) woonstijl en voegen sfeer toe. Door landelijke accessoires voor uw woning af te wisselen of toe te voegen, kunt u dan ook eenvoudig de sfeer aanpassen. Bijvoorbeeld meegaand met de laatste woontrends of de seizoenen, door middel van kleuren of materialen. Een kleine aanpassing of toevoeging kan al een groot verschil maken!

Landelijke woonaccessoires in showroom

Het aanbod landelijke woonaccessoires

Bij Het Olde Jagthuys vindt u een ruim assortiment aan landelijke woonaccessoires. Grotere items zoals kapstokken, meerpalen en ornamenten, maar ook kleinere woonaccessoires waarbij u kunt denken aan windlichten, LED-kaarsen en zijdetakken. Voor elke ruimte is er keuze. In onze winkel en in de webshop vindt u naast de producten die we ruim op voorraad hebben, ook hele unieke landelijke woonaccessoires. Echte doorleefde, oude items met een eigen verhaal!

Wij begrijpen dat door dit grote aanbod het lastig voor u te bepalen kan zijn welke landelijke accessoires bij uw interieur passen. U bent dan ook van harte welkom om in onze winkel in Barneveld inspiratie op te komen doen in de verschillende stijlkamers, die met liefde en aandacht worden ingericht. Daarnaast denken wij ook graag met u mee!

Uiteraard mag u de landelijke woonaccessoires ook via de website bestellen en kunnen we deze veelal naar u verzenden. Wanneer grotere items niet verzonden kunnen worden via de standaard pakketdienst, kunnen we deze persoonlijk bij u thuis bezorgen! De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afleverlocatie. U kunt deze per email of telefonisch bij ons opvragen. U kunt er ook voor kiezen om de bestelde landelijke woonaccessoires in onze winkel in Barneveld op te halen.

 

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss