Landelijke ladekasten

Landelijke ladekasten in soorten en maten

Een landelijke ladekast is een ideaal meubel om spullen onzichtbaar, maar toch stijlvol op te bergen en te bewaren. In de woonkamer, slaapkamer, werkkamer of kinderkamer; een ladekast komt, mede door het smalle formaat, overal van pas! De landelijke ladekasten van Het Olde Jagthuys hebben een  rustieke uitstraling en zijn er in diverse soorten en maten!

landelijke ladekast

De landelijke ladekasten bekijken

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, maten en prijzen van onze landelijke ladekasten. De meeste van deze kasten zijn te bezichtigen in onze fysieke winkel in Barneveld, enkele ladekasten zijn alleen op bestelling. Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat de kast van uw voorkeur ook aanwezig en beschikbaar is.

Vanwege de unieke eigenschappen van deze landelijke ladekasten, denk hierbij aan de kleur en houtstructuur, adviseren wij u zeer om te komen kijken en zo de kast te vinden die bij uw wensen past. We denken ook graag met u mee, van harte welkom!

Uiteraard mag u de kast ook via de website bestellen. Aangezien deze landelijke ladekasten niet geleverd kunnen worden met de standaard pakketdienst, komen we deze persoonlijk bij u thuis bezorgen! De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afleverlocatie. U kunt deze per email of telefonisch bij ons opvragen. Wij doen ons uiterste best de kast vervolgens zo spoedig mogelijk te leveren!

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss