Landelijke lampen en verlichting

Het belang van de juiste landelijke verlichting

landelijke lampNaast het feit dat landelijke lampen in huis functioneel zijn om de alledaagse activiteiten te kunnen doen, levert de juiste landelijke verlichting op de juiste plek ook een grote bijdrage aan de landelijke sfeer. Hiervoor is het belangrijk om eerst de functie van de ruimte te bepalen; is het een werkplek waar veel helder licht nodig is voor goed zicht, of is het een ruimte om tot rust te komen en is sfeerverlichting voldoende? Wanneer dat is bepaald, kunt u de soort landelijke lamp gaan kiezen. Gaat u voor een landelijke plafond- of hanglamp? Een vloerlamp, leeslamp of wandlamp? U lees het al; landelijke verlichting is er in soorten en maten. Wanneer de landelijke lamp is gekozen, is de juiste lichtbron ook heel belangrijk om de sfeer te bepalen. Te fel licht leidt af en kan verblinden en wanneer het licht te zwak is kan het zijn doel voor de ruimte missen; een juiste lichtsterkte is dus essentieel. U kunt daarvoor ook gebruik maken van dimmers, ideaal om de sterkte aan te passen!

 

Het aanbod in landelijke lampen en verlichting

Bij Het Olde Jagthuys vindt u een ruim assortiment aan landelijke lampen voor alle ruimtes in uw woning. Wij begrijpen dat door dit grote aanbod het lastig voor u te bepalen kan zijn welke landelijke verlichting in uw interieur en ruimte past. U bent dan ook van harte welkom om in onze winkel in Barneveld inspiratie op te komen doen in de verschillende stijlkamers, die met liefde en aandacht worden ingericht. Daarnaast denken wij ook graag met u mee!

Uiteraard mag u de landelijke verlichting ook via de website bestellen en kunnen we deze veelal naar u verzenden. Wanneer de grotere landelijke lampen niet verzonden kunnen worden via de standaard pakketdienst, kunnen we deze persoonlijk bij u thuis bezorgen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afleverlocatie. U kunt deze per mail of telefonisch bij ons opvragen. U kunt er ook voor kiezen om de bestelde landelijke verlichting in onze winkel in Barneveld op te halen.

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss