Landelijke tafel

Bij Het Olde Jagthuys in Barneveld vindt u een ruim assortiment tafels in de landelijke stijl. Deze landelijke tafels hebben een doorleefde uitstraling en zijn er in allerlei soorten en maten.

Landelijke tafels in showroom

Ruim assortiment in landelijke tafels

Bent u op zoek naar een wat strakkere en nettere tafel, of juist wat grover en uniek; een landelijke tafel die niemand heeft? Of juist diverse tafels uit dezelfde serie, wat zorgt voor meer rust en eenheid. Wij hebben diverse modellen tafelbladen, poten en soorten hout met een eigen uitstraling. Kortom; mogelijkheden genoeg! Voor welke tafel kiest u?

De meeste landelijke tafels die wij hebben staan zijn in alle maten te leveren. De standaardmaten hebben we zo veel mogelijk op voorraad in ons externe magazijn, minder gangbare maten kunnen we doorgaans voor u bestellen.

De landelijke tafels bekijken

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, maten en prijzen van de landelijke tafels uit ons assortiment. In onze winkel, die gevestigd is in de winkelstraat van Barneveld, staan onder andere de vele landelijke tafels in stijlkamers gepresenteerd. Zo krijgt u direct een beeld van hoe de tafel met decoratie en zitmeubelen bij u kan komen te staan!
Vanwege de unieke eigenschappen van deze landelijke tafels, denk hierbij aan de kleur en de houtstructuur, adviseren we u zeer om te komen kijken en zo de tafel te vinden die bij uw wensen past. We denken hierin ook graag met u mee!

 

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss