Landelijke banken

Landelijke banken in soorten en maten

landelijke banken

Een plek om elkaar te ontmoeten, een boek te lezen of lekker op te liggen; op een authentieke landelijke bank kan het allemaal! De landelijke banken van Het Olde Jagthuys worden volledig in Nederland geproduceerd en zijn van hoogwaardige kwaliteit. De zorgvuldig samengestelde vullingen zorgen, ook op de lange termijn, voor het beste zitcomfort. De landelijke banken zijn in allerlei soorten en maten te bestellen. Bent u op zoek naar een enkele bank, een bank met eiland of een landelijke hoekbank? Vast gestoffeerd of liever een losse hoes voor een nonchalante uitstraling? Een bank met één rugkussen of liever meerdere?
Al onze landelijke banken zijn leverbaar in diverse modellen, stofkleuren en soorten stoffen. Daarnaast kunt u ook kiezen uit diverse kleuren pootjes en het zo helemaal afstemmen op uw smaak! Het is ook mogelijk om losse kussens voor uw landelijke bank in diverse maten bij te bestellen en ook hockers zijn los verkrijgbaar. Kortom; mogelijkheden genoeg!

De landelijke banken bekijken en proefzitten

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, vanaf-prijzen en maten van onze landelijke banken. Naast deze standaardmaten die wij leveren, is maatwerk ook mogelijk. In onze winkel, die gevestigd is in de winkelstraat van Barneveld, staan de verschillende landelijke banken (in 1 of meer uitvoeringen) gepresenteerd in stijlkamers, zodat u naast het bekijken ook rustig kunt komen proefzitten. Want wat lekker zit is ten slotte heel persoonlijk! Wij adviseren u dan ook zeer om dit te komen ervaren. Met een kopje koffie of thee denken wij graag rustig met u mee welke landelijke bank bij uw wensen en woonsituatie past. Van harte welkom!

per pagina
    1 - 12 van 13 resultaten
  • 1
  • 2
© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss