Landelijke nachtkastjes

Landelijke nachtkastjes in soorten en maten

In de landelijke slaapkamer is een landelijk nachtkastje eigenlijk niet weg te denken. De plek om een boek of telefoon op te leggen, een glaasje water binnen handbereik te hebben of een mooie lamp op te zetten. Bij Het Olde Jagthuys vindt u nachtkastjes met een deur en/of lade waardoor u stijlvol kunt opbergen en toch belangrijke spullen bijdehand kunt houden! Een nachtkastje naast het bed is niet alleen praktisch, het kleedt de slaapkamer ook aan en geeft sfeer. Heeft u niet zozeer opbergruimte nodig, maar wel ruimte naast het bed? Dan kunt u voor een luchtiger effect ook eens denken aan een van onze landelijke bijzettafeltjes of krukjes! 
landelijk nachtkastje

De landelijke nachtkastjes bekijken

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, maten en prijzen van onze landelijke nachtkastjes. Deze kastjes zijn te bezichtigen in onze fysieke winkel in Barneveld. Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat de kast van uw voorkeur ook aanwezig en beschikbaar is.

Vanwege de unieke eigenschappen van deze landelijke kastjes, denk hierbij aan de kleur en houtstructuur, adviseren wij u zeer om te komen kijken en zo het nachtkastje te vinden die bij uw wensen past. We denken ook graag met u mee, van harte welkom!

Uiteraard mag u de nachtkastjes ook via de website bestellen. Aangezien deze landelijke nachtkastjes niet geleverd kunnen worden met de standaard pakketdienst, komen we deze persoonlijk bij u thuis bezorgen! De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afleverlocatie. U kunt deze per email of telefonisch bij ons opvragen. Wij doen ons uiterste best het kastje vervolgens zo spoedig mogelijk te leveren!

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss