landelijke meubelsLandelijke meubels, banken en stoelen

Het aanbod landelijke meubels, banken en stoelen

Bij Het Olde Jagthuys richten we ons met name op de landelijke woonstijl. We gaan regelmatig op pad om de mooiste oude meubels te vinden, of meubels die met oud hout nieuw gemaakt zijn. Deze meubels zijn dan ook heel uniek, waardoor er van elk exemplaar vaak maar één beschikbaar is. Bent u op zoek naar iets speciaals? Laat het ons gerust weten, dan gaan we graag samen met u op zoek naar dat ene bijzondere item! Naast deze unieke meubels hebben we ook een ruim assortiment meubels binnen een serie, waardoor u kunt kiezen voor verschillende meubelstukken met dezelfde uitstraling, waardoor u rust en eenheid binnen het interieur creëert.

Ook hebben we een breed assortiment banken, fauteuils en eetkamerstoelen van hoogwaardige kwaliteit, die we veelal kunnen afstemmen op uw wensen. Kom gerust eens proefzitten, want wat lekker zit is ten slotte heel persoonlijk!

De landelijke meubels, banken en stoelen bekijken

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, vanaf-prijzen en standaardmaten van de landelijke meubels, banken en stoelen die wij verkopen. U bent van harte welkom in onze gezellige winkel in Barneveld, waar zowel de meubels als de meeste banken en stoelen in stijlkamers gepresenteerd staan. Zo krijgt u direct een beeld van hoe de meubels, banken en stoelen bij u kunnen komen te staan. Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat het meubel, de bank of stoel van uw voorkeur ook aanwezig en beschikbaar is. Met een kopje koffie of thee denken wij graag rustig met u mee wat bij uw wensen en woonsituatie past.

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss