—Retourneren—

Voldoet de aankoop niet helemaal aan uw verwachting ? U mag uw bestelling uiteraard aan ons retourneren:

 • meld uw retour altijd eerst aan via ons mailadres info@hetoldejagthuys.nl
 • U stuurt uw zending aan ons retour op ons retouradres;
  t.a.v. Het Olde Jagthuys Retour
  Ganzert 31
  4031KB
  Ingen 

Zodra wij het product in goede orde (onbeschadigd en ongebruikt) retour hebben ontvangen, storten wij het bedrag (minus eventuele betalingskosten) binnen 7 werkdagen terug op uw rekening.

Wanneer uw bestelling een aankoopwaarde had van meer dan € 75,- zijn er geen verzendkosten berekend.  Stuurt u van deze bestelling een artikel(en) retour, waardoor de aankoopwaarde onder de 75,- komt, dan zullen wij u de verzendkosten van € 6,95 helaas alsnog in rekening moeten brengen en verrekenen met het artikel(en) die u retour gestuurd heeft.

De kosten van het retour zenden zijn voor uw eigen rekening. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor het kwijtraken van zendingen of schade tijdens transport. Zorgt u daarom voor een goede, stevige en dichte verpakking.

(Verse) toeven / kransen en andere groendecoraties kunnen niet geretourneerd worden. Artikelen gekocht in de SALE kunnen ook niet geretourneerd worden. Ook lampenkappen en preperaten kunnen helaas gezien de kwetsbaarheid niet geretourneerd worden.

Retourneren in de winkel tijdens onze openingstijden is uiteraard ook mogelijk. Ook dan ontvangt u het bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op uw rekening.

 —Beschadigingen—

Mocht het helaas gebeuren dat u een beschadigd pakket of product ontvangt, dan horen wij dit het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen drie dagen nadat het pakket is bezorgd. De schademelding binnen dit termijn is belangrijk om verdere stappen te kunnen ondernemen.

 • Een schade kunt u melden via de mail op info@hetoldejagthuys.nl

Wij vragen bij schade altijd specifieke foto’s van de inhoud van de zending op, deze zijn nodig om de schade goed en compleet te kunnen beoordelen. Bij een verzekerde zending is deze informatie tevens nodig om het claimproces op te kunnen starten. 

We ontvangen graag van u de volgende foto's:

 • foto van de gehele omvang waarbij het pakketlabel zichtbaar is
 • foto van een geopend pakket waarbij de inhoud en de binnenverpakking in het pakket duidelijk zichtbaar zijn
 • foto's van alle typen binnenverpakkingen
 • foto van de gehele omvang van het product
 • detailfoto/close-up van de concrete schade van het artikel

Tevens willen u vragen het verpakkingsmateriaal te bewaren tot de schade is afgewikkeld.

In overleg met u wordt gekeken naar een fijne oplossing. Dit kan zijn dat we u een vervangend product sturen of het bedrag aan u crediteren.
Dit is afhankelijke van de schade en het product.

 

© 2014 - 2021 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss