Landelijke tuinmeubelen

Landelijke tuinmeubelen in soorten en maten

landelijke tuinmeubelBij Het Olde Jagthuys vindt u een nieuwe collectie landelijke tuinmeubelen in diverse soorten en maten. Sfeervolle landelijke tuinbanken met of zonder kussens, ligbedden, tuinstoelen en tuintafels. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Hoe fijn is het om bij de eerste zonnestralen of juist in de schaduw een kopje koffie of verkoelend drankje te drinken in de tuin, het balkon of op het dakterras? Door kleuren, materialen en accessoires uit dezelfde stijl als in het huis terug te laten komen in de buitenruimte, worden binnen en buiten met elkaar verbonden en wordt het zo een stijlvol verlengstuk van de woning. 

Naast de landelijke tuinmeubelen hebben we ook decoratie dat geschikt is voor buiten, zoals de mooie Outdoor Ledkaarsen. Deze kaarsen hebben bovenop een harslaagje, die een look creëert sterk lijkend op een vloeibare kaars. De outdoor kaarsen zijn water resistant en hebben een matte uitstraling.

De landelijke tuinmeubelen online bekijken

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, maten en prijzen van de landelijke tuinmeubelen binnen ons assortiment. Wilt u onze tuinmeubelen graag in het echt bekijken? Dan bent u ook van harte welkom in onze winkel in Barneveld waar een selectie van onze tuinmeubelen aanwezig is. Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat het tuinmeubel aanwezig en beschikbaar is.

Aangezien de tuinmeubelen niet met de standaard pakketdienst geleverd kunnen worden, komen we deze persoonlijk bij u thuis bezorgen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afleverlocatie. U kunt deze per email of telefonisch bij ons opvragen. U kunt er ook voor kiezen om de bestelde producten in onze winkel in het centrum van Barneveld op te halen door hier een afspraak voor te maken, aangezien ons externe magazijn elders is.

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss