Tips om uw interieur af te stijlen met landelijke woonaccessoires

Wanneer u een afgestemde landelijke basis in huis hebt qua kleuren, meubels en verlichting, is het tijd om uw woning af te stijlen met landelijke woonaccessoires. Hieronder vallen items in het interieur die vrij eenvoudig verplaatsbaar en vervangbaar zijn, en een persoonlijke en unieke touch aan uw interieur geven. Deze landelijke woonaccessoires kunnen functioneel zijn in het gebruik, maar hebben zeker ook een decoratieve functie. Ze benadrukken de landelijke woonstijl en voegen sfeer toe. Door landelijke woonaccessoires in uw woning af te wisselen of toe te voegen, kunt u dan ook eenvoudig de sfeer aanpassen. Bijvoorbeeld meegaand met de laatste woontrends of de seizoenen, door een accentkleur toe te voegen of door het gebruik van bepaalde materialen. Een kleine aanpassing kan al een groot verschil maken!

landelijke woonaccessoires

Maak bewust keuzes in landelijke woonaccessoires

Wanneer u op zoek gaat naar woonaccessoires zult u een breed aanbod tegenkomen. Wees daarom selectief en houd de landelijke sfeer die u wilt creëren goed voor ogen. Het is daarom ook ons advies om landelijke woonaccessoires te kiezen wanneer er een afgestemde basis in huis aanwezig is, zodat u een goed beeld van de ruimte hebt (en zo kunt u ook miskopen voorkomen). Denk hierbij aan de al aanwezige kleuren en materialen, en de grootte van de plaats voor het accessoire, zodat dit in verhouding is. Ga bij het kiezen van een landelijke woonaccessoire voor rust in grootte en kleur; liever één grote eyecatcher, dan veel kleine snuisterijen. Wilt u wel meerdere accessoires bij elkaar zetten, kies dan voor het maken van oneven groepjes en wissel hierbij af in hoogte en vorm om dynamiek in het geheel te brengen.
Is er niet veel ruimte om woonaccessoires neer te zetten op landelijke meubels? Dan kunt u de ruimte ook heel goed aankleden door gebruik te maken van de wanden door een klok, wandkleed of wandplank op te hangen. Zo gebruikt u de ruimte ook nog eens optimaal!

landelijke woon accessoires

Landelijke woonaccessoires van Het Olde Jagthuys

Bij Het Olde Jagthuys vindt u een ruim assortiment aan landelijke woonaccessoires in diverse categorieën en maten. Grotere items zoals kapstokken, meerpalen en ornamenten, maar ook kleinere accessoires waarbij u kunt denken aan windlichten, kussens en zijdetakken. Voor elke ruimte is er keuze! Naast de producten die we ruim op voorraad hebben, bezoeken we zelf de mooiste plekjes om op zoek te gaan naar unieke, landelijke woonaccessoires. Echte doorleefde, oude items met een eigen verhaal. Doorgaans is er van deze unieke items dan ook maar één beschikbaar. Bent u op zoek naar iets speciaals? Laat het ons weten, dan gaan we samen met u op zoek naar dat ene bijzondere item!

Heeft u overige vragen over onze landelijke woonaccessoires of het landelijk interieur? Kom langs in onze gezellige woonwinkel in Barneveld om inspiratie op te doen of om even te sparren met een van onze stylistes. U kunt hiervoor foto’s meenemen van de ruimte waar u woondecoratie voor zoekt. Tevens verzorgen wij ook styling aan huis, waarbij we met een volgeladen bus langskomen om uw interieur een nieuwe, afgestemde look te geven! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

landelijke accessoires voor wonen

 

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss