Retourneren bij Het Olde Jagthuys:

Bij Het Olde Jagthuys is het uiteraard mogelijk een bestelling te ruilen of retourneren (mits het bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw complete bestelling. 
Let op: artikelen in de SALE kunnen niet retour. Ook lampenkappen en preparaten niet.
We zouden het fijn vinden als u voor retournering een mail stuurt naar info@hetoldejagthuys.nl, zodat wij alvast op de hoogte zijn.


U kunt het artikel retour sturen naar:

Het Olde Jagthuys
t.a.v. retouren
Ganzert 31
4031 KB INGEN

Herroepingsrecht
U heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.
De kosten van deze retourzending zijn voor uw eigen rekening en dienen in een soortgelijke verpakking zoals ontvangen geretourneerd te worden. Ongefrankeerde of beschadigde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Het Olde Jagthuys geretourneerd worden. Voeg uw pakbon of factuur toe aan uw retourzending. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@hetoldejagthuys.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

© 2014 - 2021 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel