Landelijke meubels en accessoires ‘Rough’

Landelijke meubels en accessoires ‘Rough’ in soorten en maten

Naast de vele unieke items, verkopen we bij Het Olde Jagthuys ook meubels en accessoires binnen een serie. Zo hebben we de serie ‘Rough’ in onze collectie, bestaande uit diverse soorten en maten kasten en tafels, maar ook spiegels bijvoorbeeld. Door voor meubels en accessoires uit dezelfde serie te kiezen, kunt u rust en eenheid in het interieur creëren. De collectie landelijke meubels binnen de Rough-serie zijn opgebouwd uit oude planken van divers hardhout. Het gerecyclede hout in combinatie met het stalen beslag, geven deze meubels een robuuste uitstraling!

rough stijl

Deze landelijke meubels zijn verkrijgbaar in 3 kleurafwerkingen: old black, grey en naturel. Op de foto’s en in de winkel ziet u de grey uitvoering. De andere kleurafwerkingen kunnen wij u middels foto’s laten zien en zijn op bestelling verkrijgbaar. 

De standaardmaten van de meubels in de grey uitvoering hebben we zo veel mogelijk op voorraad in ons externe magazijn, minder gangbare maten kunnen we doorgaans voor u bestellen.

De landelijke meubels en accessoires ‘Rough’ bekijken

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, (standaard)maten en prijzen van diverse landelijke meubels en accessoires uit de Rough-serie. De meeste van deze items zijn te bezichtigen in onze fysieke winkel in Barneveld. Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat het meubel aanwezig en beschikbaar is. 

Vanwege de unieke eigenschappen van deze landelijke meubels, denk hierbij aan de kleur en de houtstructuur, adviseren we u zeer om in de winkel te komen kijken en zo het item te vinden die bij uw wensen past. We denken ook graag met u mee! Van harte welkom!

 

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss