Landelijke meubels en accessoires ‘Dingklik’

dingklik

Landelijke meubels en accessoires ‘Dingklik’ in soorten en maten

Naast de vele unieke items, verkopen we bij Het Olde Jagthuys ook meubels en accessoires binnen een serie. Zo hebben we de serie ‘Dingklik’ in onze collectie, bestaande uit diverse soorten en maten kasten en tafels. Een gave buikkast, een hoekkast, een bijzettafel of eettafel, waar kiest u voor? Ook in de accessoires kunt u deze lijn doortrekken door te decoreren met bijvoorbeeld verschillende maten broodplanken of bakken met handvat. Door voor landelijke meubels en accessoires uit dezelfde serie te kiezen, kunt u rust en eenheid in het interieur creëren!

Deze oud houten meubelen hebben een hele mooie verweerde finish en zijn verkrijgbaar in 2 kleurvarianten; grijs en bruin. Naast de standaardmaten waarin deze landelijke meubels verkrijgbaar zijn, is maatwerk binnen deze serie ook heel goed mogelijk. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De landelijke meubels en accessoires ‘Dingklik’ bekijken

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, (standaard)maten en prijzen van diverse landelijke meubels en accessoires uit de Dingklik-serie. De meeste van deze items zijn te bezichtigen in onze fysieke winkel in Barneveld. Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat het meubel aanwezig en beschikbaar is. 

Vanwege de unieke eigenschappen van deze landelijke meubels, denk hierbij aan de kleur en de houtstructuur, adviseren we u zeer om in de winkel te komen kijken en zo het item te vinden dat bij uw wensen past. We denken ook graag met u mee! Van harte welkom!

 

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss