Landelijke wandkasten 

Landelijke wandkasten in soorten en maten

landelijke wandkast

Een landelijke wandkast is zowel een functioneel als decoratief meubelstuk in het landelijk interieur. De wandkasten van Het Olde Jagthuys zijn er in allerlei soorten en maten; geheel dicht voor extra veel opbergruimte, met open gedeelten om woonaccessoires in te stijlen of een combinatie hiervan. 

Binnen ons assortiment hebben we landelijke wandkasten passend in een meubelserie, maar ook unieke kasten die niemand anders heeft! De landelijke wandkasten hebben een doorleefde uitstraling. Voor welke wandkast gaat u?


De landelijke wandkasten bekijken

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, maten en prijzen van onze landelijke wandkasten. De meeste van deze kasten zijn te bezichtigen in onze fysieke winkel in Barneveld, enkele wandkasten zijn alleen op bestelling. Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat de wandkast van uw voorkeur ook aanwezig en beschikbaar is. 

Vanwege de unieke eigenschappen van deze landelijke wandkasten, denk hierbij aan de kleur en houtstructuur, adviseren wij u zeer om te komen kijken en zo de wandkast te vinden die bij uw wensen past. We denken ook graag met u mee, van harte welkom!

Uiteraard mag u de wandkast in landelijke stijl ook via de website bestellen. Aangezien deze landelijke wandkasten niet geleverd kunnen worden met de standaard pakketdienst, komen we deze persoonlijk bij u thuis bezorgen! De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afleverlocatie. U kunt deze per email of telefonisch bij ons opvragen. Wij doen ons uiterste best de wandkast vervolgens zo spoedig mogelijk te leveren!

 

© 2014 - 2024 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss