Landelijke badkamermeubels

Stoere, landelijke badkamermeubels 

Ondanks dat het toilet en de badkamer vaak kleinere ruimtes in de woning zijn, kunnen ze toch een landelijke uitstraling hebben en kunt u ook daar de woonstijl doorvoeren! Bij Het Olde Jagthuys vindt u een stoer aanbod landelijke badkamermeubels van rustiek oud hout die hieraan bijdragen. Ze zijn voorzien van een solide matlak. Zowel onze badkamermeubels als landelijke toiletmeubels hebben een granieten spoelbak, wat een prachtig contrast geeft met het hout van de kast. Achter de deurtjes kunt u onzichtbaar én stijlvol uw benodigdheden opbergen. Met nog enkele accessoires kunt u zo een sfeervolle, landelijke en functionele ruimte creëren! 

De meubels worden geleverd exclusief kraan en sifon en/of andere benodigdheden.

landelijke badkamermeubel

Bekijk onze landelijke badkamermeubels online

Op onze website vindt u een overzicht met foto’s, maten en prijzen van ons landelijke badkamermeubels. In onze gezellige winkel in Barneveld kunt u de meubels komen bezichtigen. Informeer gerust even vooraf, zodat u er zeker van bent dat het meubel van uw voorkeur ook aanwezig en beschikbaar is. 

Vanwege de unieke eigenschappen van deze landelijke badkamermeubels, denk hierbij aan de kleur en houtstructuur, adviseren wij u zeer om te komen kijken en zo het meubel te vinden dat bij uw wensen past. We denken ook graag met u mee, van harte welkom!

Uiteraard mag u onze landelijke toiletmeubels ook via de website bestellen. Aangezien dit product niet geleverd kan worden met de standaard pakketdienst, komen we deze persoonlijk bij u thuis bezorgen! De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afleverlocatie. U kunt deze per email of telefonisch bij ons opvragen. Wij doen ons uiterste best het meubel vervolgens zo spoedig mogelijk te leveren!

 

© 2014 - 2023 Het Olde Jagthuys | sitemap | rss